farklı ürünlere ait fiyatlar, modeller ve nasıl yapıldıklarına dahil bilgilerle ilgili örnek resimler içeren bir blogsal.

28 Şubat 2011 Pazartesi

Yapı dekorasyon üzerine bir kaç yeni site daha

Gece gece yapı dekorasyon alanında yeni siteler açmaya devam ediyoruz. Sabah uyumam ve şuan uykumum olmaması bunun en büyük nedeni. Her ne kadar sabahın köründe ders olsa da kalkacağıma kendimi inandırıp b öyle bir atraksiyona giriştim sevgili okurlar.

Bu makalemsi biraz uzun olacak çünkü sizlere bir çok site tanıtacağım. Bunların başında banyo dekorasyonu ve yapı teknolojileri ile ilgilenleri ilgilendiren bir site yer alıyor. Klozet fiyatları üzerine hazırladığımız bu sitede vitra başta olmak üzere bir çok klozet firması ile ilgili detayları bulabilecek ve güncel fiyat listelerinden haberdar olabiileceksiniz.

Klozet Fiyatları

Diğer bir sitemiz ise uzun bir süredir üzerinde araştırma yapmaya devam ettiğimiz fayanslar üzerine. Bildiğiniz gibi daha önce de fayans, seramik, parke gibi zemin ürünleri üzerine farklı siteler açmıştık. Bu sitede sadece fayans üzerine yoğunlacağız ve fayans nasıl yapılır, nasıl döşenür gibi soruların cevaplarını bulmaya çalışacağız. Detaylar için sitemize göz atabilirsiniz.

Fayans Fiyatları

Yeni bir diğer sitemizi ise tuğlalar üzerine açtık. Yapı ve son zamanlardaki cam tuğla modelleri ile dekorasyonun önemli parçalarından olan tuğlalar üzerine oldukça kapsamlı bir projemiz var. Umarım takip eder ve beğenirsiniz. Tuğla fiyatları ve ölçüleri üzerine yaptığmız incelemeler sitenin kapsamının başında gelen unsurlardır.

Cam Tuğla Fiyatları

Gece uzun sürmezse ve uykum gelirse inceleyeceğimiz son site granitler olacak. Adından da anlışılacağı gibi artık bir çok dekorayon malzemesine alternatif olarak kullanılabilen granitleri inceleyeceğiz bu adresimizde. Tabi ki granit fiyatlarından başlayacağız ve ankara başta olmak üzere büyük şehirlerimizde bu ürünleri nerelerden temin edebileceğini inceleyeceğiz.

Granitler

Bir kaç yeni site daha açtık Fayans ve Ofis Mobilyaları Hakkında

Ekip olarak çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Dün daha çok moda ve dekorasyon ile uğraşan ziyaretçilerimiz için iki yeni site açmıştık. Şimdi ise daha çok yapı ve fayans üzerine yeni ortamlar hazırladık. Sadece bu değil elbette aynı zaman mobilya üzerine söz verdiğimizi de unutmadık ve ofis mobilyaları hakkında da bir site daha açtık.

ofis mobilyaları

İlk açtığımız site isminden de anlaşılacağı gibi ankara ofis mobilyaları üzerine. Tabi sadece ankara ile ilgili değil tüm büyük şehirlerimiz ile ilgili bilgilere bu adresten ulaşabilirsiniz. Bunun dışında 2011 güncel mobilya fiyatlarına da yer vermeye çalıştık.

fayans modelleri

İkinci sitemiz ise güncel fayans modelleri ve kalebodur ve çanakkale seramik başta olmak üzere popüler fayans markalarına ait güncel fiyatlara ve resimlere yer vermeye çalıştığımız bir adres olarak tasarlandı. Buralarda da bu tarz konular üzerine detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

Tabi iki site de daha yeni ve zamanla gelişmeye devam edecekler. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Bizi takip ettiğiniz için teşekkürler.

27 Şubat 2011 Pazar

İki yeni site daha açtık ayakkabı mobilya falan

Bunlar güzel şeyler. Özellikle tasarıma önem verenleri göz önünde bulunduğu iki meseleden olan ayakkabı ve mobilya modelleri üzerine güzel iki site açtık. İkisinde de birbirinden güzel incelemeler ile sizlerle birlikte olmaya çalışacağız.

Ayakkabı Modelleri

Yukarıdaki sitede özellikle 2011 model ayakkabılar ve bu ayakkabılara ait güncel fiyat listelerini bulabileceksiniz.

Mobilya Modelleri

 Mobilya modellerinde ise hem istikbal, ikea gibi markalara ait modellere hem de gardrop modelleri gibi farklı konulara yer vermeye çalışacağız.

Şimdilik bu kadar. Hoşçakalın.

24 Şubat 2011 Perşembe

Yeni Model Elektrikli Bisiklet Resimleri

Bu aralar ulaşım ile ilgilenenler elektrikli bisikletlere yönelmeye başladılar. Bunun en büyük nedeni yakut tasarufu ve ekonomik şarz imkanı olduğu söyleniyor. Biz de gingerla birlikte ön plana çıkan bu araçlar için tanıtım sitesi hazırlamaya karar verdik.

Elektrikli Bisiklet Resimleri

Bu sitede hem ucuz elektrikli bisikletler hem de güncel bisiklet fiyatlarına yer vermeye çalışacağız. Bunun dışınnda da resimlere ve görsellere yer verceğiz. Şimdilik bu kadar. Detaylar için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Alttaki bağlantı

Ayrıca elektrikli bisikletler ehliyet gerektirmiyor. Bu da büyük bir avantaj. Hızı da 50km falan.

yeni sağlıklı yasam adresiniz

burada aradıgınız sağlıklı yasam ve cilt hakkında aradıklarınız burda.

sağlıklı yasam

cilt bakımı hakkında vucudunuzda olusan lekele sivilceler vb. burada bulunursunuz

cilt lekeleri

sağlık ve cilt

çok güzel bi mobilya ve dekorasyon sitesi

bu mobilya sitemizde mobilya hakkında istediğin herşeye ulaşabilirsiniz.Dekarosyan ve yapı üzerine aradıgınız hersey burada mutlaka ugramanızı tavsiye ederim..girmenizi temenni ederim.

Mobilya Modelleri

Çok güzel bir siteye erişmek için aşağıdaki bağlantıyı da kullanabilirsiniz.

Dekorasyon Mobilya

23 Şubat 2011 Çarşamba

Yeni bir ayakkabı sitesi çok güzel mutlaka bakın

artık ayakkabı aramanın bir numaralı yeri burasıı... Herkesi buraya beklıoruzz emınım menmun olursunuz.

Ayakkabı Modelleri

Bu adreste hem yeni çıkan ayakkabı modellerini hem de onlara dair yapılan yorumları görebilirsiniz. Özellikle Adidas, Kinetix, Lotto, Nike gibi popüler markalara güncel fiyatları burada .

Ayakkabı Fiyatları

Başka bir makalede görüşmek üzere....