farklı ürünlere ait fiyatlar, modeller ve nasıl yapıldıklarına dahil bilgilerle ilgili örnek resimler içeren bir blogsal.

28 Şubat 2011 Pazartesi

Bir kaç yeni site daha açtık Fayans ve Ofis Mobilyaları Hakkında

Ekip olarak çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Dün daha çok moda ve dekorasyon ile uğraşan ziyaretçilerimiz için iki yeni site açmıştık. Şimdi ise daha çok yapı ve fayans üzerine yeni ortamlar hazırladık. Sadece bu değil elbette aynı zaman mobilya üzerine söz verdiğimizi de unutmadık ve ofis mobilyaları hakkında da bir site daha açtık.

ofis mobilyaları

İlk açtığımız site isminden de anlaşılacağı gibi ankara ofis mobilyaları üzerine. Tabi sadece ankara ile ilgili değil tüm büyük şehirlerimiz ile ilgili bilgilere bu adresten ulaşabilirsiniz. Bunun dışında 2011 güncel mobilya fiyatlarına da yer vermeye çalıştık.

fayans modelleri

İkinci sitemiz ise güncel fayans modelleri ve kalebodur ve çanakkale seramik başta olmak üzere popüler fayans markalarına ait güncel fiyatlara ve resimlere yer vermeye çalıştığımız bir adres olarak tasarlandı. Buralarda da bu tarz konular üzerine detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

Tabi iki site de daha yeni ve zamanla gelişmeye devam edecekler. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Bizi takip ettiğiniz için teşekkürler.

1 yorum: